KARŞIYAKA MAHALLEMİZ SU YA KAVUŞACAK

KARŞIYAKA MAHALLEMİZ SU YA KAVUŞACAK İlçemiz Karşıyaka (Sisinkar) mahallesi kurulduğundan bu yana Belediye tarafından su desteği sağlanamıyordu .Belediye Başkanımız Cuma Uçar’ın girişimleri sonuç vererek Sason köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 17.01.2019 tarihinde Sason İlçesi Karşıyaka Mahallesi İçme Suyu Tesisi ve ENH yapım işinin ihalesi yapılmış olup ,Kontrol teşkilatına tebliğ tarihinden itibaren 5 (5) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.İşin süresi Yer tesliminin yapıldığı tarihten itibaren 45 (Kırk beş ) takvim günüdür. Belediye Başkanımız Cuma Uçar Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Göreve geldiğim zaman İlçemizde su sıkıntısını azamiye indirmek için ve tüm mahallerimize su desteği sağlamak için yoğun bir çalışma sarf ettik,İnşallah Kınalı dan yapılacak olan su isale hattımız bitikten sonra İlçe merkezde de su hattını da yenileyerek İlçemizin su sıkıntısını çözmüş olacağız ,Tabi yinede işimiz bitmiş değil şu anda Kayabaşı mah ,Mehmet Akif mah,Haydar mah,Tekevler mah ,Demetevler mah ve Pınarbaşı Mahallerine Belediyemiz tarafından su desteği sağlanamamaktadır kendimize şiyar edindiğimiz Halka Hizmet Hakka hizmet anlayışını benimseyerek kadim İlçemize ve halkımıza hizmetlerimiz devam edecektir .
1.2.2019