Belediye Başkanımız Cuma Uçar'ın Basın açıklaması.

Belediye Başkanımız Cuma Uçar'ın Basın açıklaması. 31 Mart yerel seçimlerinde Halkın yoğun istek ve talepleri üzerine CHP’den aday olacağını açıklayan Belediye Başkanı Cuma Uçar, “halkımızın onayı ve takdiri ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP den aday oldum.” . 2019 yerel seçimlerinde CHP’den aday olan Uçar’ın rozetini CHP PM üyesi Hüseyin Yaşar taktı. CHP belediye başkan adaylarının tanıtılacağı CHP kurultayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanacaktır. Burada yaptığı basın açıklamasında Uçar, “beni belediye başkanlık görevine halk layık görmüştü. Bu seferde takdiri halka bıraktım. Halkımızın onayı ve takdiri ile yeniden aday oldum. Beni aday olarak gösteren bütün halkımıza Özellikle birleştirici rol oynayan halkımıza ve ailelere özellikle Sayın Mesut Baz’a ve İrfan Demir’e çok teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. İLÇEMİZİ HAK ETTİĞİ EN GÜZEL YERE TAŞIYACAĞIZ Bütün ilçe halkının bilmesi gerekir ki ilçemizi refah ve huzur seviyesini yükseltmek için programa alınmış projelerimize devam edeceğiz. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki halkımla birlikte güzel ilçemizi hak ettiği güzel yerlere taşımak için en üst seviyede çalışmalara devam edeceğiz. Sason’u güzel günler beklediğine inanıyorum. İlçemiz her şeyin en güzeline layıktır. Bu görevi tekrar bana layık göre halkımıza teşekkür ediyorum.
22.1.2019