İlçe Kaymakamımız Sayın Abdullah Özdalı Belediye Başkanımız Cuma Uçar'a makamında iade-i ziyarette bulundu.

İlçemize yeni atanan ve geçtiğimiz ay göreve başlayan İlçe Kaymakamımız sayın Özdalı, kendisine yapılan hoş geldin ziyaretlerinin ardından, ilçedeki kurum ve kuruluşlara iade-i ziyarette bulunuyor. Ziyaretlerinin ilk ayağı olarak Belediye Başkanımız Cuma Uçarı makamında ziyaret eden Kaymakam sayın Özdalı Başkan Uçar ile ilçe hakkında genel değerlendirmelerde bulundu. İlçeye yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulunan Kaymakam sayın Abdullah Özdalı ve Belediye Başkanımız Uçar, ilçede iki kurumun ortaklaşa yapabileceği konular hakkında da görüş alışverişinde bulundular.

18.10.2018