Belediye Başkanımız Cuma Uçar, 24 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti'den milletvekili aday adaylarına başarı dileği mesajı yayınladı.

Başkan Uçar mesajında AK Parti milletvekili aday adaylarına başarılar dileklerini ileterek, çalışmalarında kolaylıklar dileyen, Başkan Uçar, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimler öncesinde AK Partimizin Batman Milletvekili aday adaylığı için yoğun başvuru bunu gösteriyor ki Her seçim döneminde partimize olan teveccüh artıyor. Milletimizle gönül bağımız her geçen gün daha da güçleniyor. Bizim tek derdimiz halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Başkan Uçar ; Tüm aday adaylarımıza çalışmalarında başarılar diliyor, Yüce Rabbimden kolaylıklar diliyorum dedi, bizler bu inançla hareket ediyoruz ,24 Haziran'da da önemli bir Başkanlık ve Milletvekili seçimi gerçekleştireceğiz. Çok çalışacağız. İnşallah hemşehrilerimizin desteğiyle İlçemiz ve ilimizden en iyi oy oranıyla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayiip Erdoğan'a ve Ankara'ya güçlü bir destek sunacağız. Listede olan, olmayan tüm değerli aday adaylarımızla birlikte sahada olacağız. Unutmamalıyız ki bizim önceliğimiz davanın kendisidir. Davamız tüm makamların üstündedir. AK Partili olmak bu anlayışı gerektirir dedi.

3.5.2018