Belediye Başkanımız Cuma Uçar 24 Kasım Öğretmeler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Uçar mesajında;

Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar saygın ve fedakârlık gerektiren bir meslektir. Öğretmen eğitimi, öğretimi ve insanlara bir hayat boyu rehber olmayı meslek edinen kimsedir. Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi, eğitim öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesiyle mümkündür.

Bu duygu ve düşüncelerle, Öğrencilerimizin her türlü bilgi ve beceriyi edinmelerinde, ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla dolu beyinler yetiştirilmesinde, fedakarca çalışan öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum

24.11.2017