Belediye Başkanımız Cuma Uçar 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Uçar, mesajında,Ülkemizde olduğu gibi İlçemiz dede yeni bir Eğitim ve Öğretim Yılına başlamanın heyecanını yaşıyoruz, yeni eğitim yılına başlarken, geleceğin emanet edileceği çocuklar ve gençlerin yeni başarılara doğru yola çıkmalarının heyecanını hep birlikte yaşadıklarını ifade etti.
Eğitimin insanın kendisine, çevresine ve vatanına faydalı bireylerin yetiştirilmesini, toplumun kalkındırılmasını sağlayan en önemli unsur olduğunu belirten Başkan Uçar , şunları söyledi.
Öğrencilerimizden istediğimiz Hedeflerini daima yüksek tutarak planlı ve düzenli çalışmaları,Başarılı ,bilgi donanımlı bireyler olarak yetişmeleridir, Velilerimizin ise her alanda çocuklarına destek vermeleri gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim-öğretim yılının ilçemize, tüm eğitim çalışanlarımıza, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, başarılı bir eğitim-öğretim yılı temenni ediyorum.”dedi

18.9.2017