Belediye Başkanımız Cuma Uçar Hain Darbe girişiminin 15 Temmuz yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Uçar Mesajında 15 Temmuz Türk Milletinin yeniden dirilişinin tarihidir. 15 Temmuz´u hiçbir zaman Unutmayacağız ve Unutturmayacağız! dedi.

15 Temmuz hain darbe girişiminde tüm Türkiye´de olduğu gibi Sason'da da tek yürek, tek ses olarak bir olduk dedi.Milletimiz söz konusu vatan olunca gerisinin teferruat olduğun 15 Temmuz 2016 da göstermiştir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın çağrısı ile meydanlara inen ve nöbet tutan bu yüce millet büyük bir azim ve istekle demokrasisine ve özgürlüğüne sahip çıkmıştır. 15 Temmuz darbe girişimine karşı tankların önüne kendini siper eden,mermilere hedef olarak Şahadet şerbeti içen tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet,ailelerine sabır diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.”dedi.

15.7.2017