ÇOCUK HAKLARI KOMİTESİ BELEDİYEMİZE ZİYARET BULUNDU

Batman ili çocuk hakları komitesi Belediyemizi ziyaret ederek gerçekleştirmeyi hedefledikleri projeleri anlattı.
Çocuk hakları komitesi, Sason Belediyesine yapılan ziyarette Türkiye geneli 81 il arasından seçilen 20 temsilciden biri olarak danışma kurulunda yer aldığı bilgisi verilerek bundan sonra gerçekleştirmeyi hedeflenen projeler anlatıldı. Belediye başkanı yardımcısı Mehmet Omaç tarafından kabul edilen çocuk hakları komitesi projeleri hakkında bilgi verdi.
Sason belediye başkan yardımcısı Omaç, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için yapılacak bütün iyi şeylerin yanında olduklarının bilgisini verdi. Başkan Yardımcısı Omaç ;Belediye Başkanımız sayın Cuma UÇAR ın İlk Porejesi olarak İlçemizde büyük bir eksiklik olan çocuk parkını yaparak çocuk haklarından biri olan eğlenme hakkını çocuklarımıza verdik dedi. Omaç Başkan Uçar ile birlikte İleriki süreçlerde çocuklarımız için daha büyük projelere imza atacağız. Dedi.

3.3.2017