Sason Kaymakamı Ökkeş Beyaz Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar'a makamında iade-i ziyarette bulundu. Sason'a yeni atanan ve geçtiğimiz ay göreve başlayan Kaymakam Ökkeş Beyaz, kendisine yapılan hoş geldin ziyaretlerinin ardından, ilçedeki kurum ve kuruluşlara iade-i ziyarette bulunuyor.Kaymakam Ökkeş Beyaz ve Başkan Uçar ile ilçe hakkında genel değerlendirmelerde bulundular. İlçeye yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulunan Kaymakam Ökkeş Beyaz ve Belediye Başkanı Cuma Uçar, ilçede iki kurumun ortaklaşa yapabileceği konular hakkında da görüş alışverişinde bulundular.Kaymakam Ökkeş Beyaz'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uçar ise “Sayın Kaymakamımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum , Kendisiyle büyük bir uyum içinde çalışacağımızdan hiç şüphem yok. Sason'a layık olduğu yere gelmesi için hizmet edeceğiz. Kendisine görevinde başarılar diliyorum” dedi.

11.1.2017