YIKILAN BETONARME GEÇİT YERİNE MENFEZ.

İlçemiz Sevek Şat bölgesinde değirmen yolunda iki mahallenin ortak kullanım alanında bulunan Betonarme geçit yerine , Belediyemiz tarafından Menfez yapıldı.
Geçen bahar aylarında yağan yağış sebebiyle hasar gören ve ardından yıkılan Betonarme geçit Belediye başkanımız Cuma Uçar’ın talimatıyla yeniden hizmete açıldı. İlçemiz Kaya başı, Gurpınar ve Orta mahallelerinde yapılan toplamda 12 adet Köprü ve menfez çalışmalarını yakından takip eden Uçar, “hepimiz Sason’un daha güzel ve yaşanılır bir yer olması gayreti içerisindeyiz. Geçen bahar ayında artan yağışlar nedeniyle Betonarme geçid zarar görmüş ve yıkım aşamasına gelmişti. Çalışmalarından sonra tekrardan yeni bir Menfez yapıp vatandaşın güvenliği tehlikeye düşmeden mağduriyetlerini giderdik.”

8.1.2017